Crysage

Deze combinatie heeft een versterkend effect op balans en ontspanning in lichaam en geest, verdrijft spanningen uit het lichaam en geeft innerlijke rust. In deze tijd van drukte en stress is er een toenemende behoefte aan Total Wellness. De nieuwe, unieke Cryssage behandeling sluit naadloos aan bij deze behoefte. Het lichaam wordt aangezet om afvalstoffen af te voeren, blokkades op te heffen en brengt de Cryssage behandeling, chakra’s in balans. Cryssage; de unieke techniek waarin gezichtsverzorging en ontspanning samen één zijn. Een geweldige ontspannende en in ballans brengende massage met warme en koude edelstenen in combinatie met heerlijk geurende warme essentiële olieën. Gezicht, hals, decolleté en niet te vergeten, nek- en schoudergebied worden intensief behandeld.

Matzuri tiba

Letterlijk vertaald uit het Swahili betekend Matzuri Tiba ’aangename behandeling’.
Tijdens de Matzuri Tiba edelsteenbehandeling voor het gezicht maakt u kennis met aangename warmte, een rijke schuimmassage en een warme edelsteenmassage met bijzondere Afrikaanse edelstenen. Door samenspel van traditionele werkstoffen, prachtige kleurende edelstenen, zacht geurende producten en intensieve en toch zachte massage ervaart u deze behandeling als een totale ontspanning voor lichaam en geest.

Na afloop van de Matzuri Tiba behandeling voelt u huid zijdezacht aan en straalt de huid met een gezonde gloed als Afrikaanse zonnestralen.