Maria Galland

Uw huid is uniek, veeleisend en kostbaar, rede temeer om deze met alle egards te behandelen. Schoonheidsinstituut Hoogstraten werkt met de “Methode Maria Galland”. Die u een scala aan verschillende gespecialiseerde behandelingen te bieden heeft! De behandelingen zijn altijd manueel, zeer persoonlijk, gericht op huidverbetering en afgestemd op de persoonlijke behoefte van de huid van iedere cliënt. Daar het een aanbeveling is om ook de producten van Maria Galland thuis te gaan gebruiken. Om zo een optimale conditie en een absolute huidverbetering te verkrijgen.

Alle Maria Galland behandelingen zijn inclusief:

  • reinigingsmassage
  • reiniging met borstelapparaat
  • borstelapparaat peeling
  • lotion spray

Dit is uitgebreider en is comfort verhogend op de gewone manuele standaard Maria Galland behandeling!!

Masque modelage

Zichzelf verwarmend mineraalmasker.

Werking: activerend op afvoer van lymflklieren en bloedcirculatie,
intensief vochtherstel, effectief anti-aging en bevorderend voor de opname van werkstoffen.

• anti aging
• intensief vochtherstel
• onzuivere & gevoelige huid
• anti-allergisch

Masque modelage excl. massage97,50
Modelage incl. massage122,50
Masque modelage p/l mains(handen)45,50
Combi dermabrassie/modelage137,50

Cocon

Een moussemasker als perfecte anti-stressbehandeling door speciale massagetechnieken gecombineerd met hightech werkstoffen. Pure wellness, een weldadig gevoel van ontspanning voor iedere huid.

Werking: verbetert elasticiteit en door fruitzuren exfoliërend, zeer ontspannend.

Therapie cocon92,50

Thalasso

Behandeling met een verfrissend, reinigend, vochtverzorgend en kalmerend effect, door de werkzaamheid van algen. Rijk aan vitaminen, mineralen en sporenelementen uit Bretonse Algen. Hierna geïrriteerde huid beter beschermt tegen milieu-invloeden!

Werking: intensief hydraterend en kalmerend, activeert de stofwisseling van de huid.

Massage89,50
Thalasso visage incl.99,50
Combi dermabrassie/thalasso132,50

Méthode Mille

Collageen vlies masker om snelheid en intensiteit van het ouder worden te beïnvloeden. Lifting, versteviging, regeneratie, revitalisering, vochtherstel, en een intensieve anti-rimpelwerking zijn de zes antwoorden om de tekenen van huidveroudering te bestrijden.

Werking: effectief anti-aging, stimuleert de collageen productie en celvernieuwing.

Art de peau excl89,50
Art de peau incl.110,00
Combi dermabrassie/art de peau142,50
Combi dermabrassie incl. hals/a.d.p.170,00

Masque modelante Yeux

Een speciale gladmakende, verzorgende behandeling voor de oogzone voor stralende ogen. Verkoelend algenmasker speciaal ontwikkeld voor de tere oogzone. Laat sporen van vermoeidheid, zwellingen en kringen verdwijnen! Kan gecombineerd worden met iedere gezichts­behandeling.

Werking: anti-aging, sporen van stress en vermoeidheid verdwijnen, verzacht kringen en wallen.

Mousse masker voor de ogen met concentraat15,50
Patch masker voor de ogen met concentraat22,50
Masque modelant yeux32,50


• bij iedere behandeling in te passen
• bij aankoop van nr. 65A (oogmake-up remover) of nr. 95 (oogmasker) met oogcrème nr. 100 of nr. 93 of nr. 1020, krijgt u Masque modelante yeux cadeau!

Vooraf geplande kuur 5 x in 6 weken

Hierbij krijgt u bij betaling vóóraf, de 6e behandeling cadeau en wanneer u ook écht binnen 6 weken 5x in de salon geweest bent, krijgt u nog een tube cleansinggel t.w.v. € 27,50 gratis!

Dit is een kuur waarbij één van de onderstaande behandelingen iedere week wordt herhaald, 5 weken lang íédere week! Deze kuur is goed voor een huid die door een bepaalde reden een terugslag heeft in conditie, bijv. na ziekenhuisopname, een emotioneel zware periode, herstel na allergische reactie, vermindering van weerstand of door andere omstandigheden een intensievere behandeling en échte oppepper nodig heeft om weer z’n uitstraling terug te krijgen! Of gewoon wanneer u vindt dat u of uw huid deze kuur gewoon als goede verzorging verdient! Zéker aanbevolen als voorbereiding op trouwdag / bruidsarrangement.