Micro-Dermabrasie

Effecten vergelijkbaar met Laser-peeling of cosmetische chirurgie, micro-dermabrasie  is veel vriendelijker en geheel pijnloos!

Micro-Dermabrasie is een veilige, mechanische afslijping van de huid met behulp van micro kristallen. Met dermabrasie worden effectief de dode huidcellen, en onregelmatigheden en onreinheden verwijderd. Het is een super-peeling die een totale regeneratie van huid bewerkstelligt.

Geschikt voor: alle huidtypes, huid met grove poriën, met littekentjes, met pigmentaties zoals zwangerschapsmaker, vermoeide huid, slechtdoorbloedde (rokers) huid, ouderdomsvlekken.

Werking: Verstevigend, (uiteindelijk) vochtregulerend, ontstekingsremmend, genezend, normaliserend op de talgklierfunctie, verbetert zuurstof opname van de huid!

Combinatie Behandelingen

Combie-behandelingen zijn behandelingen waar de dermabrasie aan vooraf gaat! Dermabrasie is bij iedere behandeling mogelijk. De dermabrasie moet dan gezien worden als een intensieve peeling vóórafgaand aan de schoonheids­behandeling. Dit heeft áltijd een zéér positief effect voor de aansluitende behandeling. Hierdoor vindt er een absolute huidverbetering plaats!

Huid therapeutische behandelingen

T-AWAY2

Snel en effectief
Heeft u zich altijd al geërgerd aan die rode adertjes, pigmentvlekken of ander huid­oneffen­heden? Dan heeft Schoonheidsinstituut Hoogstraten nu de oplossing in slechts enkele minuten!

Huidoneffenheden direct opgelost
Huidproblemen, die tot nu toe alleen door dure laserbehandelingen konden worden behandeld, kunnen nu met de T-AWAY2 probleemloos worden behandeld. De T-AWAY2, op basis van de nieuwe RWS-technologie. Dit systeem, dat al jaren in de medische wereld wordt gebruikt, kan nu voor het eerst voor cosmetische doeleinden worden ingezet!

couperoseCouperose

FibromSteelwratje (fibroom)

spiderSpider Naevus

bloedblaasjeBloedblaasje

ouderdomsvlekkenPigmentvlekken

mondRimpels

Met de T-AWAY2 kunnen de volgende symptomen worden behandeld:
Couperose | Steelwratje (fibroom) | Spider Naevus | Bloedblaasje | Pigmentvlekken | Rimpels

De nieuwste technologie
Daarnaast zit er in de T-AWAY2, een RF-module (radio frequentie) geïntegreerd in dit systeem voor de behandeling van rimpels en versterken van bindweefsel. De T-AWAY2 methode is gebaseerd op speciaal gemoduleerd, hoge frequentie energie-pulsen. Met een actieve applicator raken wij de huid aan en door de omzetting van energie in warmtepulsen kunnen er succesvolle resultaten behaald worden, die tot nu toe niet mogelijk waren.

Elektrisch ontharen

Wij werken met de BLEND-Methode.
Dit is de methode waarbij twee stroomsoorten samen gevoegd worden!
Thermolyse & Electrolyse, thermolyse is de wisselstroom die door warmteontwikkeling aan de punt van de naald, de activiteit van de electrolyse, de gelijkstroom versnelt. Die activiteit is de vorming van loog (zuur) in het haarzakje wat de haargroei tegen werkt! Na verloop van tijd werkt de behandeling destructief op de haarfollikel. Zal de haargroei langzaam minder worden en veelal (niet áltijd) wegblijven!

Elektrisch ontharen wordt tegenwoordig vaak gedaan na de behandeling van overbeharing met laserapparatuur, waarbij de laser de lichte/grijze haartjes niet pakt!